2η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ - 11 Νοεμβρίου 2022

2η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ - 11 Νοεμβρίου 2022

15/11/2022

“ΑΠ ́ ΤΑ ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΒΕΖΥΡΟΓΛΟΥ”

2η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ - 11 Νοεμβρίου 2022

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 2η συνάντηση συνεργατών της εταιρείας, επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο κλάδο του food service (b2b). Εκπροσωπήθηκαν όλες οι συνεργαζόμενες εταιρείες τόσο από τη Θεσσαλονίκη όσο και από την Αθήνα και την Κέρκυρα.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας και είχε ενημερωτικό χαρακτήρα για όλες τις διαδικασίες παραγωγής και τυποποίησης. Οι προσκεκλημένοι επισκέφθηκαν τα αγροκτήματα όπου ενημερώθηκαν για τις καλλιέργειες αλλά και για το πώς εφαρμόζονται οι τεχνικές ΗΠΙΑΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ με στόχο την υψηλή ποιότητα των προϊόντων Απτα Περιβόλια του Βεζύρογλου. Στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις τυποποίησης ακολουθώντας τη γραμμική ανάπτυξη των λειτουργιών της εταιρείας, ξεκινώντας από το γεωπονικό τμήμα, το τμήμα R&D, το τμήμα Ελέγχου Ποιότητας, το τμήμα Παραγωγής - Συσκευασίας έως και το τμήμα logistics όπου ενημερώθηκαν αναλυτικά για όλες τις διαδικασίες που εφαρμόζονται καθημερινά, όλο το χρόνο.

Το δεύτερο μέρος της ημερίδας περιελάμβανε αναλυτική ενημέρωση από τους προϊσταμένους όλων των τμημάτων, για τη Στρατηγική που εφαρμόζεται, τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν τα επόμενα χρόνια, την περιβαλλοντική πολιτική και τους στόχους σε ότι αφορά τη GREEN DEAL πολιτική.
Την ημερίδα πλαισίωσε με εκπρόσωπό της η εταιρεία syngenta στρατηγικός συνεργάτης της Αντ. Βεζύρογλου & ΣΙΑ ΕΕ, όπου παρουσίασε τις τάσεις σε θέματα που αφορούν τους σπόρους λαχανικών και τις εξελίξεις της τεχνολογίας που τους υποστηρίζουν.
Επιπρόσθετα παρουσιάστηκαν στοιχεία marketing που στοιχειοθετούν την “ποιότητα” και το πώς την αντιλαμβάνονται οι καταναλωτές, τεκμηριωμένα με στοιχεία ερευνών (ποσοτικές και ποιοτικές), που διενεργεί η εταιρεία παρακολουθώντας τις νέες καταναλωτικές τάσεις, αλλά και με εργαλεία ανάλυσης των συγκεκριμένων στοιχείων. Η ημερίδα έκλεισε με τον απολογισμό της 5ετίας 2017 - 2021 αλλά και με τους στόχους και τη Στρατηγική για το επόμενο διάστημα 2023-2026, που παρουσίασε ο CEO της εταιρείας, κος Αντώνης Βεζύρογλου.

HIGH LIGHTS

 • Μείωση των αζωτούχων λιπασμάτων -25% το διάστημα 2020 - 2022.
 • To baby σπανάκι που παράγεται, από το 2020 είναι μηδενικών υπολλειμάτων φυτοπροστατευτικών προϊόντων.
 • 350 αναλύσεις όλο το χρόνο. Κάθε μέρα μία ανάλυση.
 • Στροφή των καταναλωτών στα baby leaves.
 • Στόχος πωλήσεων: +50% μέχρι το 2026.
 • Επενδύσεις 6.000.000,00€ έως το 2026 στην ανάπτυξη της αγροτικής παραγωγής. __Νέα θερμοκήπια (από 130 στρ. σε 230 στρ.), και αύξηση της θερμοκηπιακής παραγωγικής δυνατότητας +75%.
 • Ανάπτυξη τεχνολογιών Agro 4.0
 • Επενδύσεις στην πράσινη και στην κυκλική οικονομία __Ψηφιακός μετασχηματισμός της εταιρείας
 • ESG Policy και θεμελιώδεις αξίες της εταιρείας

12-FHJ3K.png
  2-uWQAG.png
  3-5JFcf.png
  untitled-design-12.png

  4-I0LW2.png

  5-X5dus.png
  6-GiPqk.png
  7-BD17N.png
  8-K8B40.png
  14-Wu9uq.png