“Απ΄τα ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ του ΒΕΖΥΡΟΓΛΟΥ” στη FRESKON 2016

“Απ΄τα ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ του ΒΕΖΥΡΟΓΛΟΥ” στη FRESKON 2016

30/04/2016

Η εταιρεία εξειδικεύεται στην παραγωγή φρέσκων φυλλωδών λαχανικών. Την ποιότητα των προϊόντων και την αξιοπιστία της εταιρείας εγγυώνται το ειδικευμένο εργατικό προσωπικό και οι έμπειροι γεωπόνοι μας.

Το αγρόκτημα έχει ιστορία 100 ετών στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2006 με στόχο να αποτελέσει μια σύνθετη, κάθετη και ολοκληρωμένη μονάδα παραγωγής, τυποποίησης και διακίνησης φρέσκων κηπευτικών.

Με έμφαση στην Καινοτομία (νέες τεχνικές καλλιέργειας, σωστή οργάνωση και νέα προϊόντα), η Εταιρεία καλύπτει ένα κενό στην Ελληνική αγορά φρέσκων κηπευτικών, στοχεύοντας στην Ποιότητα και στην Εμφάνιση των Προϊόντων της, στην Αξιοπιστία της Εταιρείας και στην Εξυπηρέτηση των Πελατών της.


Η εταιρία δεν θα μορούσε να λείπει απ΄την εξειδικευμένη Διεθνή Έκθεση FRESKON 2016 στη Θεσσαλονίκη..


Η FRESKON αφορά στη διακίνηση φρέσκων φρούτων και λαχανικών της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων και της Νοτιανατολικής Μεσογείου και πραγματοποιείται στο κέντρο των Βαλκανίων τη Θεσσαλονίκη (Δ.Ε.Θ), με την συμμετοχή σημαντικών εταιρειών, συνεταιρισμών, ομάδων παραγωγών σε επίπεδο εκθετών κατάφερε να προσελκύσει τους πιο σημαντικούς παίκτες του διεθνούς λιανεμπορίου με εκπροσώπους των μεγαλύτερων αλυσίδων super market και διακινητών στα φρέσκα φρούτα & λαχανικά.