Επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στις εγκαταστάσεις της Αντώνης Βεζύρογλου & ΣΙΑ ΕΕ

Επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στις εγκαταστάσεις της Αντώνης Βεζύρογλου & ΣΙΑ ΕΕ

13/09/2022

Στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Βόρεια Ελλάδα, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κος Γιώργος Γεωργαντάς, πραγματοποίησε επίσκεψη (8 Σεπτεμβρίου), στις εγκαταστάσεις της Αντώνης Βεζύρογλου και ΣΙΑ ΕΕ "Απ’ τα Περιβόλια του Βεζύρογλου".

Μετά από ξενάγηση σε όλους τους χώρους, συζητήθηκαν με τη διοίκηση θέματα που αφορούν στον αγροδιατροφικό κλάδο, πρωτογενή τομέα (καλλιέργεια) και δευτερογενή (τυποποίηση), αφού η εταιρεία είναι καθετοποιημένη πλήρως και από τις πρωτοπόρες για περισσότερα από 110 χρόνια διαθέτοντας την καινοτομία στο DNA της.

Ο κύριος Γεωργαντάς έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την καινοτόμα καλλιέργεια των baby φύλλων, η οποία γίνεται με πιστοποιημένες διαδικασίες, φιλικές προς το περιβάλλον.

Οι ιδιοκτήτες, κκ. Αντώνης & Γιάννης Βεζύρογλου, έκαναν προτάσεις για τη βελτίωση των σχέσεων αλλά και των εργαλείων που παρέχει η Πολιτεία στους επιχειρηματίες, ώστε να συνεχιστεί με ακόμη πιο δυναμικούς ρυθμούς η ανάπτυξη της συγκεκριμένης επιχειρηματικής δραστηριότητας, που αποτελεί μία από τις αιχμές του ελληνικού επιχειρείν.

Τον Υπουργό συνόδευε ο βουλευτής Ημαθίας κύριος Αναστάσιος Μπαρτζώκας.

1662999750107.jpeg
1662999750206.jpeg
1662999750198.jpeg