Στηρίζουμε έμπρακτα το τιτάνιο έργο του Συλλόγου Άλμα Ζωής Ν.Θεσσαλονίκης

Στηρίζουμε έμπρακτα το τιτάνιο έργο του Συλλόγου Άλμα Ζωής Ν.Θεσσαλονίκης

18/10/2022

Sail For Pink, πρόκειται για τη μεγαλύτερη ενημερωτική εκστρατεία στη Β. Ελλάδα για την πρόληψη & έγκαιρη διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού που διοργανώνεται από τον σύλλογο Άλμα Ζωής. Φέτος το μήνυμα είναι πως η ελπίδα είσαι ΕΣΥ κι η συμμετοχή σου στο Sail for Pink έχει ΔΥΝΑΜΗ! Δύναμη να ενημερώσει, να προλάβει, να σώσει, να δώσει ΕΛΠΙΔΑ!

5.png

Σκοπός του Συλλόγου Άλμα Ζωής είναι η οργανωμένη αλληλοβοήθεια, η ψυχοκοινωνική στήριξη και συμβουλευτική τόσο των γυναικών που πάσχουν όσο και των μελών των οικογενειών τους. Επιπλέον, συμβάλλει στην απομυθοποίηση του καρκίνου και στην ενημέρωση του γυναικείου πληθυσμού για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση της ασθένειας.

3-GhsuK.png


Την Κυριακή στις 9 Οκτωβρίου στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης διοργανώθηκε για άλλη μια χρονιά το 10ο Sail for Pink και φυσικά ήμασταν εκεί ως υπερήφανοι χορηγοί, με την ελπίδα ότι συμβάλλουμε έστω και λίγο στο έργο του συλλόγου. Στηρίζουμε το τιτάνιο έργο του Συλλόγου Άλμα Ζωής Ν.Θεσσαλονίκης με όποιο τρόπο μπορούμε. Πιστεύοντας ακράδαντα ότι, ο καρκίνος του μαστού μπορεί να αποφευχθεί με την έγκαιρη ενημέρωση και να σωθούν οι γυναίκες που αγαπάμε. Διαδίδουμε με κάθε τρόπο το μήνυμα δύναμης, αλληλοβοήθειας, ΕΛΠΙΔΑΣ στη γυναίκα που νοσεί! Θετικό μήνυμα/κίνητρο ΖΩΗΣ σε όλους μας, για τη σπουδαιότητα της πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού!

2.png
6-lTADE.png