Τιμητική διάκριση για τα Περιβόλια του Βεζύρογλου απο το ΛΟΝΑΠ

Τιμητική διάκριση για τα Περιβόλια του Βεζύρογλου απο το ΛΟΝΑΠ

17/02/2017

ο μεγάλος ετήσιος χορός του Λαογραφικού Ομίλου Ντόπιων Αλεξάνδρειας και Περιχώρων, που πραγματοποιήθηκε στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟΝ.

Άλλη μια άρτια διοργάνωση από τον παραδοσιακό πολιτιστικό όμιλο της πόλης, που στέφθηκε όπως αναμενόταν με την ανάλογη επιτυχία και με αρκετά μεγάλη προσέλευση κόσμου.

Εισηγητής της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Διονύσης Ματόπουλος. Χαιρετισμούς επίσης απηύθυναν οι χοροδιδάσκαλοι κ. Δημήτρης Σαμαράς και κα Όλγα Καστανά. Από πλευράς τοπικής αυτοδιοίκησης ο Αντιδήμαρχος κ. Κώστας Ναλμπάντης.

Η διοίκηση του Λαογραφικού πρωτοτυπώντας για μία ακόμη φορά, επέλεξε στην αρχή της βραδιάς να τιμήσει τέσσερις τοπικές επιχειρήσεις του τόπου μας για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο και γενικότερα στην οικονομία της χώρας μας: τη βιομηχανία κονσερβοποιίας ΑΛΜΗ ΑΒΕΕ, την εταιρία AGRITEX Ενεργειακή ΑΕ, τα Μακεδονικά Εκκοκκιστήρια ΚΡΟΥΣΤΑΛΛΗΣ ΕΥΑΓΓ. ΑΕ και τα περιβόλια ΒΕΖΥΡΟΓΛΟΥ Α. ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.

Εισαγωγή στο κέφι και τη διασκέδαση πρόσφεραν τα παιδικά χορευτικά τμήματα του ΛΟΝΑΠ, με τον κόσμο αμέσως μετά να κατακλύζει την πίστα χορεύοντας υπό τους ήχους εντόπιων παραδοσιακών ρυθμών.

Πηγή: www.emvolos.gr

dsc02819.jpg